Home » Referentiebewijzen 2019

Referentiebewijzen 2019

In 2019 selecteerden de Werkplekarchitecten 995 inclusieve ondernemingen in Vlaanderen en Brussel voor een referentiebewijs. Deze ondernemingen werden uitgenodigd op één van de drie uitreikingsmomenten, die plaatsvonden op drie verschillende locaties. Daar konden ze hun Referentiebewijs in ontvangst nemen. De uitreikingsmomenten stonden in het teken van de geselecteerde ondernemingen en de Werkplekarchitecten. Het waren boeiende namiddagen, in een unieke setting en met een geanimeerd programma. Ook de ambassadeurs inclusief ondernemen (de genomineerde bedrijven voor de Award 2018) waren aanwezig.

Download het volledige programma van de Referentiebewijsuitreiking 2019 hieronder bij downloads.

Uitreiking Referentiebewijzen 2019

- Waregem

Het eerste uitreikingsmoment zit er op! Bedankt Cras Woodgroup voor de ontvangst en de prachtige en unieke setting. Bedankt aan alle inclusieve ondernemingen om zo talrijk aanwezig te zijn. Bedankt aan onze gastsprekers die ons inspireerden met hun verhalen. En bedankt aan alle Werkplekarchitecten voor de samenwerking. 

Ben jij benieuwd naar de foto's? Blik terug via deze link.

Artikel in HLN over de uitreiking in Waregem: Museum Eperon d’Or krijgt erkenning als inclusieve onderneming

Lees het artikel op de website van Gent stad in werking: 995 referentiebewijzen voor Inclusieve Ondernemingen in 2019

- Brussel 

Ook van het tweede uitreikingsmoment hebben we genoten. Dank aan alle ondernemingen en Werkplekarchitecten die aanwezig waren! Ook dank aan onze twee gastsprekers van Oxfam en Puuur die een mooie presentatie voorbereid hadden. 

Bekijk de foto's via deze link.

Lees het artikel '995 bedrijven benoemd tot 'Inclusieve Onderneming' 2019' op de website van Tracé Brussel. 

- Olen

Hoe kwamen we in Olen terecht? Gastbedrijf Guenther Bakeries kreeg vorig jaar een referentiebewijs en nam deel aan de award Inclusieve Onderneming 2018. Het bedrijf werd een van de 7 genomineerde kandidaten voor de Award. Op donderdag 13 juni mochten we dan bij hen ook de referentiebewijzen voor de regio's Antwerpen en Limburg uitreiken. 

Bekijk de sfeerbeelden via deze link.

De uitreiking kwam ook in de krant Metro en op de website van Made in Kempen.