Wij hebben 5 ambassadeurs!

21 bedrijven hebben hun nek uitgestoken.
Zij durfden het aan om de stappen die ze zetten rond inclusief ondernemen, ook expliciet te duiden in het kandidaatsdossier voor de Award. Hun verhalen zullen we stapsgewijs bekend maken via onze communicatiekanalen. Alvast een dikke proficiat aan iedereen die zich kandidaat stelde!

5 genomineerden die de Award kunnen winnen.
Een externe jury, onder voorzitterschap van Nathalie Bekx, heeft de voorbije weken alle kandidaatdossiers doorgenomen. Samen zijn ze erin geslaagd om tot een selectie te komen van 5 ambassadeurs die inclusief ondernemen ook met een bedrijfsfilmpje op de kaart kunnen zetten. Met veel plezier maakt de jury de 5 genomineerde ondernemingen bekend: Cosmofarma, Facilicom (GOM), Familiehulp, G4S en WAW.

Slechts één winnaar.
Slechts één van de 5 ambassadeurs kan naar huis gaan met de trofee. Welke onderneming dit is zal op 26 november bekend worden gemaakt.

Corona gooit wat roet in het eten.
We hadden heel graag iedereen samengebracht om de ambassadeurs en Award-winnaar formeel bekend te maken. Door de verstrengde corona maatregelen kan zo een bijeenkomst echter niet doorgaan. Wel voorzien we een alternatieve manier om de winnaar bekend te maken! Wordt vervolgd. 

Bedankt aan alle deelnemende ondernemingen en Werkplekarchitecten. 
Samen met deze bedrijven komen ook hun Werkplekarchitecten in het daglicht. En terecht! Te dikwijls blijven diverse ondersteuningsmaatregelen onbekend voor de vele bedrijven die stappen naar inclusief ondernemen willen zetten. En de diverse Werkplekarchitecten zijn de kanalen waarlangs de ondersteuning op maat haar weg vindt. Bedankt aan alle Werkplekarchitecten die kandidaten ondersteunden hun kandidaatdossier in te dienen!

Stay Tuned!