Maatschappelijke verantwoordelijkheid met een snuifje rock'n roll

Zaakvoerder van AddSpice, Veerle Van den Bosch heeft een achtergrond van 18 jaar in HR en bedrijfsvoering in de social profit waar ze bedrijfsleider was van een social profit KMO van 90 medewerkers. Als master in de psychologie en bachelor in de orthopedagogie is ze gepassioneerd door groei en duurzame bedrijfsoplossingen, met oog voor maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Met het hoofd in de wolken en de voeten op de grond is de werkwijze, actiegericht maar met grote ambities.   

Binnen bedrijven legt ze vooral de nadruk op de koppeling tussen de steeds meer voelbare krapte op de arbeidsmarkt en slimme, kostenbewuste oplossingen die bedrijven hiervoor kunnen installeren. Veerle denkt aan oplossingen buiten de platgetreden paden, stuurt aan op omdenken en houdt van een snuifje rock’n roll én een maatschappelijke touch. 

Tijdens corona werkte ze mee aan het boek ‘Koers naar Talent in Overvloed -  Inclusief HRM als kompas’. Ze staat mee aan de wieg van de start up Onbeperkt Jobstudent, waar ze samen met een aantal ondernemers meer kansen wil creëren voor studenten met een beperking of chronische ziekte via studentenarbeid zonder drempels. 

Je vindt haar op weekenddagen met haar eenjarige dochter Rosie en man Niels op de fiets in het groen of genietend van de zon op een terras in Stad Antwerpen. Soms kan je haar ook treffen in de backstage van Antwerp Metalfest, waar ze verantwoordelijk is samen met een team van vrijwilligers voor de backstagecatering voor artiesten en crew.