Maak komaf met filter en schuif kandidaten voor vanuit hun talent

Paul Gréant is samen met Ingrid Verduyn mede oprichter van WaW, een coöperatieve onderneming actief in arbeidsbemiddeling.

WaW is actief in HR, zowel interim, werving en selectie, staffing of freelance, als project sourcing. 
De visie van WaW is om alle mensen kansen te geven op werk dat overeenstemt met hun talenten.

Teveel filters belemmeren vandaag het zicht op het talent van mensen: ‘te jong’, ‘te oud’, ‘te kort of hoog geschoold’, ‘te allochtoon’, ‘te weinig flexibel’, ….   WaW maakt komaf met deze filters en schuift kandidaten naar voor vanuit hun talenten, hun sterktes en potentieel.
Bovendien organiseert WaW het tewerkstellingsproject Make it Work. Make it Work is een coaching traject dat jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt sterker maakt bij sollicitaties, actief op zoek gaat naar een job en de jongeren begeleidt tijdens de eerste maanden van hun tewerkstelling. WaW investeert er elk jaar een belangrijk deel van zijn winst in. 

Zo werkt WaW actief mee aan een inclusieve arbeidsmarkt en aan een wereld waar iedereen de kans krijgt om zijn talent in te zetten. WaW is dan ook de trotse winnaar van de Inclusieve Onderneming Award 2020.

 

"Om dit inclusief denken verder te stimuleren, zal ik graag als jurylid zetelen in de Jury voor de Inclusieve onderneming Award 2022."