Home » Mentorcafé's

Mentorcafé's

Mentoren, ze zijn het aanspreekpunt voor nieuwe medewerkers of stagiairs in je onderneming. Samen met werkplekleren zijn mentoren straks niet meer weg te denken van de werkvloer. Een goede mentor heeft vele voordelen. Hij/zij schept een vertrouwensband met nieuwe medewerkers waardoor zij zich welkom voelen, de mentor is het eerste aanspreekpunt waardoor misverstanden sneller opgepikt kunnen worden en een goede mentor geeft nieuwe medewerkers goesting om bij jou te komen werken. 

Je hebt dus alle baat bij een goede mentor die voldoende tijd en kansen krijgt om zichzelf in zijn/haar rol als mentor te ontwikkelen. Waar kunnen mentoren terecht met hun vragen over mentorschap en hoe kunnen zij zich verder ontwikkelen? Dat is waar het mentorcafé een antwoord op biedt! 

In de mentorcafé's organiseren we een reeks van laagdrempelige workshops waarin mentoren met elkaar in gesprek kunnen gaan. Elke sessie wordt begeleid door een professionele jobcoach van een Werkplekarchitect. Deze jobcoach zal mee antwoorden formuleren op de vragen waarmee de deelnemers zitten.

Er worden zowel online als fysieke sessies georganiseerd en deelname is volledig gratis. Ontdek de verschillende cafés en schrijf je snel in! 

Planning: 

SCHRIJF JE HIER IN VOOR EEN VAN DE MENTORCAFES