Doe mee!

Gaf jij werkzoekenden kansen op je werkvloer door het aanbieden van werkervaringsstages, individuele beroepsopleiding (IBO), of andere vormen van werkplekleren?

Wil jij jouw ervaring ook wel eens delen met de buitenwereld, en anderen inspireren? Dan is dit jouw kans!  

Als ambassadeur voor inclusief ondernemen gebruiken we jouw verhaal twee jaar lang als voorbeeld van inclusief ondernemen. Het levert gegarandeerd heel wat publiciteit op voor jouw onderneming. 

Hoe stel je je kandidaat?  

Kandidaten dienen een deelnamedossier in te vullen, zodat de jury een goed zicht krijgt op hun inclusieve werking. Dit deelnamedossier is onderaan deze pagina te downloaden. Je kan je laten bijstaan door je vertrouwde Werkplekarchitect die jouw werking goed kent.

Bezorg ons het deelnamedossier ingevuld terug voor 15 september 2020 , 12u, via inclusiefondernemen@dewerkplekarchitecten.be

Criteria om deel te nemen: 

Om deel te nemen dien je in 2019 of 2020 een referentiebewijs voor inclusief ondernemen ontvangen te hebben. (De referentiebewijzen 2020 worden pas begin juni bezorgd aan de geselecteerde ondernemingen) 

Je gaat akkoord met het wedstrijdreglement. 

Je betaalt 165 euro om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd. Als return krijgt de kandidaat-onderneming een jaarlidmaatschap bij Sterpunt Inclusief Ondernemen en een exemplaar van het Award-boek. 

Ben je al lid? Dan kan je zo meedoen!

 

Ik schrijf me in

Schrijf je in via deze link. We bezorgen je per mail het deelnameformulier en je factuur.